Over ons


CrisisCare.eu BV - BE0766653059 - info@crisiscare.eu  -  +32 496 02 89 64  -  Olmenlaan 1, 8400 Oostende

Nils Vandenbroucke

Nils Vandenbroucke is klinisch psycholoog en therapeut die zich specialiseerde in trauma en opvang na traumatische gebeurtenissen.  Nils Vandenbroucke is verbonden als docent aan Hogeschool Vives voor de vakken ‘crisiscommunicatie’ en ‘crisisbeheer en noodplanning’.
Hij werkte sinds 2012 mee aan de opvang van getroffenen en hulpverleners bij verschillende rampen in België, bv. de busramp in Sierre, de treinramp in Wetteren, de aanslagen in Brussel en Zaventem, de corona-pandemie enz. 

Nils heeft ervaring met zowel de behandeling van trauma, opvang van hulpverleners, als met psychosociale ondersteuning in de acute fase. Naast zijn activiteiten als psycholoog, heeft hij in binnen- en buitenland ook ervaring in het geven van training en opleiding aan bedrijven en studenten.

Je kan Nils ook als privé therapeut contacteren voor individuele therapie of psychosociale bijstand na traumatische gebeurtenissen.

Koen Van Praet

Koen Van Praet, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij bouwde een diepgaande expertise op rond psychotrauma en de impact van schokkende gebeurtenissen op  getroffenen en psychosociale hulpverleners. Koen Van Praet stond mee in voor psychosociale opvang van getroffenen bij alle grote incidenten sedert 2000: als hulpverlener, coördinator en coach van hulpverleners of als expert-adviseur aan organisaties en overheden. Koen Van Praet beschikt over een ruime ervaring als  trainer in kleine en grote organisaties. Hierbij is zijn terreinervaring en wetenschappelijke expertise over de eerste psychosociale zorg voor getroffenen, medewerkers en leidinggevenden uniek.

Lees artikel Koen Van Praet in Be Prepared 

Yoko Dille

Yoko Dille is psychotherapeut die gespecialiseerd is in trauma en opvang na traumatische gebeurtenissen. Ze werkt met kinderen, adolescenten en volwassenen. Yoko is tevens EMDR practitioner, EFT relatietherapeut, sociaal en familiaal bemiddelaar en psychologisch consulent.

 

Yoko heeft ervaring met zowel de behandeling van trauma, opvang van hulpverleners, als met psychosociale ondersteuning in de acute fase. Ze geeft training en opleiding aan bedrijven en studenten.

 

Je kan Yoko ook als privé therapeut contacteren voor individuele therapie of psychosociale bijstand na traumatische gebeurtenissen.


CrisisCare.eu BV - BE0766653059
info@crisiscare.eu+32 496 02 89 64
Olmenlaan 1, 8400 Oostende